Polacy przyzwyczaili się już do jedzenia na mieście. Wiele lokali gastronomicznych tętni więc życiem bez względu na porę roku. Jeśli w tym, który prowadzimy, frekwencja nie jest imponująca, być może dobrym rozwiązaniem okaże się zaproponowanie odwiedzającym go osobom kilku dodatkowych atrakcji. Jedną z nich jest możliwość spróbowania ciepłego popcornu.
Popcorn w lokalu – dlaczego warto?
Wynajmując urządzenia do popcornu można nie tylko uatrakcyjnić menu lokalu, ale również wprowadzić zmianę niewielkim kosztem dając sobie czas na jej przetestowanie. W czasie wynajmu można więc przetestować różne smaki popcornu i różne sposoby jego serwowania. Jest to również czas, w którym klienci mogą oswoić się z nową ofertą, przyzwyczaić do niej i samodzielnie ocenić, czy wydaje się im ona atrakcyjna. Szanse na to, że goście lokalu pokochają popcorn, są zresztą duże. Nie jest on drogi, można przy tym serwować go nie tylko w lokalu, ale również w wersji na wynos, która okazuje się szczególnie interesująca w odczuciu wielu klientów.